Partylenzen

Wanneer je tijdens een feestje, Halloweenparty, cosplay event, carnaval of festival er goed wilt uitzien dan kan een set kleurlenzen natuurlijk niet ontbreken.
In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment partylenzen en kleurlenzen die je perfecte outfit helemaal afmaken.
Ze zijn erg opvallend, omdat de motieven, hoe klein ook, de uitdrukking van het gezicht volledig veranderen.
Door het uitgebreide aanbod kunnen de diverse kleuren gecombineerd worden met vele kostuums. Kleurlenzen zijn een uitstekende manier om nieuwe looks uit te proberen.

Kleurlenzen

Ben je opzoek naar een mooie set kleurlenzen?
De kleurlenzen in onze webshop van Fashionlens en Beauty zijn allemaal gemaakt om de kleur van je ogen te veranderen en een nieuwe natuurlijke look te creëren.
Perfect om je ogen te accentueren of als je een andere oogkleur wilt. Gekleurde contactlenzen, afgestemd op de avondmake-up, kunnen het accent op de ogen nog meer bepalen en ervoor zorgen dat de ogen er bijzonder stralend uitzien.
Kleurlens.com heeft een uitgebreid assortiment kleurlenzen, de vraag is alleen: ‘Voor welke kleur kies jij?

Al onze kleurlenzen en partylenzen kun je meerdere keren gebruiken mits je ze goed onderhoud en bewaard.
De partylenzen zijn veilig te gebruiken en worden gemaakt in overeenstemming met de Europese Cosmeticarichtlijnen gefabriceerd.
Bovendien worden alle lenzen gratis geleverd met een uitgebreide handleiding en een lenzendoosje om de lenzen in te bewaren.

Wil je meer weten over het dragen van kleurlenzen, lees onze pagina met Tips

Kortom alles wat je nodig hebt om een extreme look te creëren of je glamour look een extra accentje te geven vind je in onze webshop.

Let op: Wanneer je (donker)bruine ogen hebt zijn er kleurlenzen die minder intens over zullen komen op je ogen. Twijfel je hierover. Neem dan contact met ons op.